Wc Verstopt
Steenwijkerland

Wij ontstoppen uw wc!

Wij helpen u graag!

Wc verstopt Steenwijkerland

Wc Verstopt Steenwijkerland? Loopt het water heel nauwelijks weg uit uw wc? Of zit deze volledig verstopt? Een erg vervelend probleem, vooral op het moment dat u maar één wc in huis heeft! Op zo’n moment hoop je dat er iemand is die het toilet voor je komt ontstoppen.

Wanneer uw toilet niet meer doorspoelt en dus verstopt geraakt is, raden wij u aan hier geen gebruik meer van te maken. De verstopping wordt hier namelijk alleen maar hardnekkiger door. Het verhelpen van de verstopping wordt hierdoor alsmaar lastiger en lastiger.

Een wc verstopping kan op diverse manieren verholpen worden. Op de pagina vindt u een aantal effectieve manieren waarop u hopelijk uw wc kunt ontstoppen. Onze monteurs hebben deze speciaal voor u op een rijtje gezet.

Laat u deze klus liever over een een professional met jarenlange ervaring in het vak? Dat begrijpen wij goed. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken. Neem gerust contact op.

Zit uw wc verstopt Steenwijkerland? Bel dan gerust voor een afspraak met een collega via 0521 201 621. Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland komt u zo snel mogelijk helpen!

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Steenwijkerland Ontstoppingdienst

Services

Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

0521 201 621

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Steenwijkerland. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Steenwijkerland en omstreken

Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland

Verstoppingen in een toilet kunnen veel overlast met zich meebrengen. Tevens zijn deze verstoppingen vaak lastig te verhelpen zonder professioneel gereedschap of machines.
Wanneer de verstopping vooraan in het toilet zit en u de ophoping ziet zitten, heeft u veel geluk. In dat geval kunt u verstopping waarschijnlijk de verstopping zelf oplossen.

Helaas liggen de meeste verstoppingen dieper gelegen in het riool. Deze zijn daardoor vrijwel niet te ontstoppen zonder professioneel gereedschap of apparatuur. Dan moet de wc eerst gedemonteerd worden om goed bij de afvoer te kunnen.

Heeft u te maken met een verstopping in uw wc? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland om een afspraak te maken met één van onze ervaren vakmannen. Dat kan via 0521 201 621.

Ontstoppen Wc Steenwijkerland
Ontstoppingsdienst Steenwijkerland

Jaren Ervaring

Steenwijkerland Wc Verstopt
Verstopping Riool Steenwijkerland

Beginnende verstopping

Hoe ontstaan wc verstoppingen?

Verstoppingen kunnen ontstaan op allerlei verschillende manieren. Wc verstoppingen ontstaan vaak doordat er iets in het toilet is gevallen. Denk hier bijvoorbeeld aan een toiletblokje.
Daarnaast merken we dat verstoppingen ook ontstaan doordat mensen enorm veel toiletpapier of vochtig toiletpapier tegelijk door het toilet spoelen. Al het papier vormt een grote prop, die vast blijft zitten in de afvoerbuis van uw toilet.

Wat ook mogelijk is, is dat een verstopping ontstaat doordat er teveel aanslag in uw toilet te vinden is of wanneer u te maken heeft met een storing in uw afvoerbuis. Als twee buizen niet goed meer op elkaar aansluiten of wanneer er iets los hangt, dan kan wc papier e.d. daar achter blijven haken.

Zoekt u een bedrijf die uw wc kan ontstoppen? De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland staan voor u klaar! Neem gerust contact op via 0521 201 621 om uw klus te bespreken en een afspraak te maken.

Zelf doen!

Zelf uw wc ontstoppen

Verstoppingen in het toilet zijn erg vervelend. Naast het feit dat u geen gebruik kunt maken van het toestel, gaan deze verstoppingen vaak gepaard gaat met een vervelende rioollucht.
Om de overlast en schade zoveel mogelijk in te perken, raadt Ontstoppingsdienst Steenwijkerland u aan zo snel mogelijk actie te ondernemen. Schakel zo snel mogelijk de hulp van een professionele ontstoppingsdienst in!

In enkele gevallen bent u in staat zelf de verstopping te verhelpen. Op het internet worden hiervoor veel verschillende manieren genoemd. Het wordt hierdoor moeilijk om een effectieve manier te kiezen. Wij hebben meerdere methodes voor u op een rij gezet!

Heeft u geen tijd of simpelweg gewoon geen zin om uw wc zelf te ontstoppen? Dat snappen wij goed. Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland om uw situatie te bespreken of een afspraak te maken op 0521 201 621.

Verstopping Wc Steenwijkerland
Riool Verstopt Steenwijkerland
Loodgietersbedrijf Steenwijkerland
Steenwijkerland Gootsteen Ontstoppen

Zwanenhals

De sifon leegmaken

De sifon zit vaak verwerkt in de toiletpot. Dit kunt u dus niet even snel eraf halen zoals bij een gootsteen of een wastafel. Het heeft wel dezelfde zwanenhals-vorm. Daarom is het ook goed mogelijk dat de verstopping in de sifon van de wc zit.
De eenvoudigste manier om een sifon te ontstoppen is door rubberen handschoenen aan te trekken en te voelen of er iets vast zit in de afvoer van de wc. Als de blokkade in de sifon zit kunt u dit verwijderen en in de juiste container gooien.

Heeft u niks gevoeld? Dan zijn er in principe twee opties die u nog kunt proberen. U kunt de blokkade proberen terug te halen met een plopper of u kunt de blokkade door de afvoer heen forceren door een emmer met warm water en afwasmiddel leeg te gieten in de wc.

Deze methodes worden hieronder afzonderlijk van elkaar besproken en toegelicht. Hopelijk lukt het u om de verstopping te verhelpen met één van deze twee methodes.

De ouderwetse plopper

Wc ontstoppen met een ontstopper

De ouderwetse plopper; u bent er vast bekend mee. Deze methode is goedkoop en tevens erg eenvoudig uit te voeren. Daarnaast is de kans om schade aan te richten erg klein aan uw toilet of de riolering waarop uw toilet is aangesloten.
Ontstoppingsdienst Steenwijkerland legt u graag uit hoe u te werk kunt gaan. Om te beginnen moet u ervoor zorgen dat de plopper flexibel wordt. Dit doet u door de plopper een tijdje onder een warme kraan te houden. Hierdoor zal de plopper beter aansluiten op de afvoer.

Wanneer de plopper flexibel is, kunt u deze op de verstopte afvoer zetten. Duw de steel van de plopper vervolgens zachtjes naar beneden en trek de plopper omhoog. Vaak is het zo dat de verstopping niet met één keer ploppen verholpen. Het is daarom mogelijk dat u meerdere malen moet ploppen.

Pas wel goed op dat u de plopper niet te hard tegen de wc duwt. U kunt de verstopping hierdoor nog strakker en vaster duwen. Hierdoor wordt de verstopping nog hardnekkiger. Dit maakt de verstopping tevens ook lastiger te verhelpen.

Wc Ontstoppingsdienst Steenwijkerland
Afvoer Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland
Wc Ontstoppen Steenwijkerland
Riool Verstopping Steenwijkerland

Afwasmiddel

Wc verstopping verhelpen met afwasmiddel

Een bak of emmer met warm water en afwasmiddel kan ook een oplossing zijn voor een verstopte wc. Dit werkt vooral goed bij wc’s die verstopt zitten door het weggooien van vet, olie en etensresten. Afwasmiddel zorgt ervoor dat het vuil los laat en de blokkade los komt.
U moet op de volgende manier te werk gaan. Vul een grote emmer met warm water. Pak vervolgens de fles afwasmiddel en spuit meerdere keren in de emmer die gevuld is met water. Meng dit enige tijd door elkaar.

Gooi de emmer van een zo hoog mogelijk hoogte boven de wc leeg. Hoe hoger de emmer, des te meer druk er komt op de verstopping. Pas wel op dat dit geen kokend heet water is. Het porselein kan hierdoor breken of beschadigen.

Wees voorzichtig

Pas op met een ontstoppingsveer

Ontstoppingsdienst Steenwijkerland raadt het gebruik van een ontstoppingsveer bij het ontstoppen van een wc af. De kans is namelijk aanwezig dat de veer vast komt te zitten in uw toilet. Hiermee zal nog veel meer schade aangericht worden aan de binnenkant van de wc.
Daarnaast is de kans aanwezig dat u schade aanricht aan uw toiletpot of de afvoerbuis. Doordat de veer gemaakt is van een metaal is deze hard en kunt u het porselein van uw toilet doen beschadigen.

Wanneer u het idee heeft dat echt nodig is om een ontstoppingsveer te gebruiken, schakel dan de hulp van een betrouwbare ontstoppingsdienst in. U kunt onze collega bereiken op 0521 201 621.

Wc Verstopt Steenwijkerland
Riool Ontstoppen Steenwijkerland Veermachine
Steenwijkerland Riool Verstopping
Gootsteen Verstopt Steenwijkerland

Vermijd deze producten!

Gebruik deze middelen niet

Bij veruit de meeste bouw- en supermarkten vindt u een ruim assortiment aan chemische ontstoppingsmiddelen. Ontstoppingsdienst Steenwijkerland raadt het gebruik van deze middelen af. Dit heeft drie belangrijke redenen.
Ten eerste werken deze middelen niet. We worden regelmatig gebeld door mensen die reeds ontstoppingsmiddelen hebben gebruikt maar nog steeds kampen met een verstopping. Veel verstoppingen zijn simpelweg te hardnekkig voor deze simpele middelen.

Daarnaast zijn deze middelen niet goed voor uw riool. Het merendeel van deze middelen bevatten chemicaliën die een bijtende werking op de riool- en afvoerbuizen. Hierdoor bestaat de kans dat de afvoer minder lang meegaat en u dus eerder geconfronteerd wordt met hoge reparatie- of vervangingskosten.

Tot slot worden deze niet-werkende ontstoppingsmiddelen in veel gevallen hard worden, wanneer zij op de verstopping komen te liggen. Hierdoor wordt de verstopping alleen maar versterkt en wordt het dus ook lastiger de verstopping te verhelpen.

Om de bovenstaande redenen raadt Ontstoppingsdienst Steenwijkerland het gebruik van deze middelen sterk af. Wees verstandig en gebruik deze middelen niet!

Voorkom nieuwe verstoppingen

Voorkomen van verstoppingen in het toilet

U kent de bekende zin wel; voorkomen is beter dan genezen. Het is van belang om uw wc en het riool in optimale staat te houden.
Hier verlengt u de levensduur van uw toilet optimaal en kunt u dus zo lang mogelijk van uw riool gebruik maken. Belangrijk is dat u geen dingen als vet of afval door het toilet spoelt.

Verstoppingen ontstaan vaak geleidelijk aan. Het is daarom goed om uw riool en afvoeren periodiek te laten controleren. Hoe vaak u uw riool en afvoeren moet laten inspecteren is afhankelijk van hoe oud uw huis en het riool is. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze telefoniste.

Wilt u een rioolreiniging om verstoppingen te voorkomen? Of wilt u een rioolinspectie om een probleem op te sporen of de staat van de riolering te controleren? Neem dan gerust contact op via 0521 201 621. Ontstoppingsdienst Steenwijkerland staat voor u klaar!

Wc Verstopping Steenwijkerland
Steenwijkerland Riool Ontstopping
Steenwijkerland Riool Verstopping
Riool Ontstoppen Steenwijkerland

Ervaren loodgieters

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Heeft u te maken met een hardnekkige verstopping of een andere storing waardoor het water niet meer goed afgevoerd wordt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!
Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring in het vak! Door middel van onze doeltreffende werkwijze hebben de loodgieters van Ontstoppingsdienst Steenwijkerland de meeste verstoppingen in minder dan 45 minuten verholpen!

Wanneer u ons inschakelt, ontvangt u altijd voorafgaand aan onze werkzaamheden een prijsopgave. In deze prijsopgave maken wij duidelijk welke handelingen willen uitvoeren, wat wij daarvoor nodig hebben en hoeveel u dit gaat kosten. Wanneer u ons akkoord geeft starten wij direct!

Wilt u een afspraak inplannen voor het verhelpen van uw verstopping? Neem dan telefonisch contact op met onze collega van Ontstoppingsdienst Steenwijkerland via 0521 201 621.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0521 201 621

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Steenwijkerland

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Steenwijkerland

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Steenwijkerland!

Afvoer Ontstoppen Steenwijkerland

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Steenwijkerland

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Ontstoppen Steenwijkerland

Op zoek naar een ontstopper die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Steenwijkerland

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland

Is uw riool of afvoer verstopt geraakt? Dat is een erg vervelend en ongemakkelijk probleem. Wij kunnen u helpen! Wij zijn opgericht in 1992. Sindsdien hebben wij al duizenden mensen van hun verstoppingen afgeholpen!

U kunt bij ons, naast het verhelpen van verstoppingen, ook terecht wanneer u een bedrijf zoekt voor andere afvoer- of rioolwerkzaamheden. Denk hierbij aan een rioolinspectie, rioolreiniging, of het vervangen/aanleggen van de riolering.

Zoekt u naar een ontstoppingsbedrijf bij u in de buurt? Dan staan wij voor u klaar! Maak gerust een afspraak op 0521 201 621. Het team van Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland staat klaar om uw verstopping te verhelpen!

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland te werk?
Op het moment dat u bij ons een afspraak, gaan wij bij u langs en starten wij een onderzoek. De uitkomsten van dit onderzoek verwerken wij in een prijsopgave. Wanneer u akkoord geeft, gaan wij aan de slag met het ontstoppen van uw verstopping. Als laatste verhelpen wij de verstopping en laten u tevreden achter.

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 0521 201 621. Wij komen graag bij u langs om uw verstopping te verhelpen.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja, dat is zeker mogelijk.

Het kan gebeuren dat u de afspraak wil annuleren. In dat geval kunt u, minimaal 24 uur voor de afspraak, telefonisch de afspraak afzeggen. U kunt in dat geval bellen naar onze collega van de planning via 0521 201 621.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
In het eerste telefoongesprek spreken wij een tijdsblok af. U kunt er dan ook vanuit gaan dat de monteur binnen deze tijd bij u langskomt. Het kan voorkomen dat de monteur iets later komt omdat voorgaande afspraak uitloopt. In dat geval zal u hier tijdig over geïnformeerd worden.

Heeft u vragen over wanneer de monteur bij u langskomt? Stel die dan aan onze telefoniste. Zij is te bereiken via 0521 201 621.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Van tevoren is het lastig in te schatten hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen. Wij hebben gemerkt dat de meeste verstoppingen binnen 30 á 45 minuten verholpen zijn.

Wanneer de monteur bij u ter plaatse is kan hij een inschatting maken over hoe lang wij nodig hebben om de verstopping te verhelpen. Dit zetten wij voor u in een prijsopgave. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
Omdat elke verstopping anders is, zijn de prijzen ook wisselend. U kunt de tarieven vinden op onze website. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Waar starten pas met ontstoppen wanneer wij akkoord hebben van u.

Bij het berekenen van de prijs houden wij rekening met de ernst van de verstopping, de uitgevoerde reparaties, de nodige inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren die er gebruikt worden.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt bij onze monteur op verschillende manieren afrekenen.

Onze voorkeur gaat uit naar een digitale betaling; bijvoorbeeld met PIN of IDEAL. U kunt ook contant betalen als u dat fijner vindt.

Ontvang ik een factuur?
Ja, u ontvangt een factuur. Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur.

Heeft u een vraag over uw factuur? Of is uw factuur helemaal niet binnengekomen? Neem dan gerust contact op via 0521 201 621. Onze telefoniste helpt u graag.

Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan gebeuren dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 0521 201 621.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland uit?
Wij ontstoppen alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

Wij helpen u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u onze loodgieters uit Steenwijkerland bereiken.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ons werkgebied omvat Steenwijkerland en wijde omstreken. Het maakt voor ons niet uit waar u woont. Wij rekenen geen voorrijkosten!

Woont u in deze omgeving en wilt u de hulp inschakelen van Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland? Neem dan gerust contact op via 0521 201 621. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.