Gootsteen Ontstoppen
Steenwijkerland

Wij verhelpen de verstopping in uw gootsteen!

Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Steenwijkerland

Gootsteen Ontstoppen Steenwijkerland? Spoelt het water in gootsteen in de keuken niet door of wil het water niet weglopen uit uw bad? Geen zorgen, Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland helpt u graag! Wij beschikken over de juiste kennis en apparatuur om uw afvoerproblemen te verhelpen.

Een gootsteenverstopping ontstaat meestal in verloop van tijd. Vaak is het een ophoping van vet, olie, eten, zeep en ander vuil wat door de gootsteen gespoeld wordt. De blokkade is dan vaak erg hard waardoor het lastig kan zijn om de verstopping zelf te verhelpen. Vaak zijn het resten van vet, olie, eten, zeep en ander vuil wat door de gootsteen gespoeld wordt.

Helaas kunnen mensen in veruit de meeste gevallen de verstopping zelf niet verhelpen. Deze klus is vaak te ingewikkeld om zonder deskundige kennis of professioneel gereedschap te verhelpen. Wij raden u altijd aan een ontstoppingsdienst bij u uit de buurt in te schakelen.

Wij zorgen voor een professionele afhandeling van uw verstopte gootsteen. Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland via 0521 201 621 om een afspraak in te plannen. Wij komen graag uw gootsteen ontstoppen Steenwijkerland.

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Steenwijkerland Gootsteen Verstopping

Services

Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

0521 201 621

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Steenwijkerland. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Ontstoppingsdienst

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Steenwijkerland en omstreken

Ontstoppingsdienst Steenwijkerland

Een gootsteenverstopping is erg vervelend en kan voor veel overlast zorgen. Veel mensen willen zo snel mogelijk van hun verstopping af. Vaak gaan zij zelf al aan de slag.
Echter is dit geen gemakkelijk klus. In veel gevallen wordt de verstopping hierdoor alleen maar hardnekkiger.

Het maakt niet uit hoe diep de verstopping zich in het riool bevindt, de vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland zijn in staat elke gootsteen verstopping te verhelpen. Dit komt doordat zij jarenlange ervaring hebben en daarnaast beschikken over de nieuwste apparatuur.

Ons werkgebied omvat Steenwijkerland en verre omstreken. Het maakt onze ontstoppers verder niet uit of u in Steenwijkerland zelf of buiten Steenwijkerland woont, Ontstoppingsdienst Steenwijkerland hanteert in geen enkel geval voorrijkosten.

Wilt u een professioneel ontstoppingsbedrijf inschakelen omdat de gootsteen verstopt is? Ontstoppingsdienst Steenwijkerland staat voor u klaar. Wij komen zo spoedig mogelijk langs om uw verstopping op te lossen. Maak gerust een afspraak via 0521 201 621.

Steenwijkerland Gootsteen Ontstoppen
Gootsteen Verstopt Steenwijkerland

Jaren Ervaring

Loodgieters Steenwijkerland
Gootsteen Ontstopping Steenwijkerland

Tot stand komen

Hoe ontstaan verstoppingen in de gootsteen?

Net als alle andere verstoppingen ontstaan verstoppingen in de gootsteen op allerlei verschillende manieren. Wij van Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland maken onderscheid tussen verstoppingen die abrupt ontstaan en verstoppingen waar dit een langere periode duurt.
Het is mogelijk dat de verstopping in de afvoer veroorzaakt wordt doordat u etensresten of jus door de afvoer heeft gespoeld. Dit is erg slecht voor uw afvoer. Wanneer deze dingen blijven steken (in bijvoorbeeld de sifon) zal er een ophoping ontstaan in uw gootsteen. Het water wordt hierdoor minder goed afgevoerd.

In sommige gevallen wordt deze ophoping hard. Hierdoor blijft er steeds meer vet, olie, etensresten, zeepresten, etc. achter de ophoping hangen waardoor de ophoping groter wordt. Na verloop van tijd kan het water er niet meer langsstromen.

Het proces dat hierboven beschreven staat kan soms wel maanden duren. Vaak heeft u dit op het begin ook nog niet door. Dat maakt een gootsteenverstopping extra vervelend omdat de verstopping in de loop der tijd erg hardnekkig is geworden. Dit maakt het erg lastig de om de verstoppingen zelf te verhelpen.

Wordt het water niet meer afgevoerd uit uw gootsteen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland op 0521 201 621 om een afspraak te maken. Wij verhelpen graag uw gootsteen problemen!

Zelf aan de slag!

Zelf uw gootsteen ontstoppen

Een verstopping in de gootsteen is erg vervelend. Naast het feit dat u geen gebruik kunt maken van deze afvoer, zien we vaak dat dit gepaard gaat met een nare rioollucht. In sommige gevallen kunt u zelf uw verstopping verhelpen.
Op het internet worden tientallen manieren genoemd waarop u mogelijk uw gootsteen verstopping kan verhelpen. Het wordt hierdoor moeilijk om een effectieve manier te kiezen. Ontstoppingsdienst Steenwijkerland heeft meerdere methodes voor u op een rij gezet!

Wilt u zelf uw verstopping verhelpen? Dan is het van belang dat u er eerst achter komt op welke locatie de verstopping zich bevindt. Vervolgens kunt een ontstoppingsmethode kiezen.

De meeste verstoppingen in de gootsteen ontstaan door het ophopen van etensresten en vet/olie in de afvoer. Veel mensen denken dat vloeibaar vet/olie wel door het water weggespoeld wordt maar dit is niet zo. Vet/olie gaat juist stollen in de afvoer waardoor dit kan ophopen en etensresten eraan vast kunnen kleven.

Is dit bij u het geval? Dan is het aan te raden om de verstopping naar boven te halen met een waterstofzuiger of de zuiging van een plopper. De verstopping kan hardnekkiger worden op het moment dat u de blokkade verder de afvoer in duwt.

Heeft u geen tijd of simpelweg gewoon geen zin om uw gootsteen zelf te ontstoppen? Dat snappen wij goed. Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland om uw situatie te bespreken of een afspraak te maken op 0521 201 621.

Steenwijkerland Loodgieter
Gootsteen Verstopping Steenwijkerland
Steenwijkerland Riool Verstopt
Gootsteen Ontstoppen Steenwijkerland

De welbekende ontstopper

Gootsteen ontstoppen met een plopper

Veel mensen zijn bekend met de volgende ontstoppingsmethode: de ouderwetse plopper. De meesten hebben er zelf al één in huis. Deze methode is zeer effectief voor verstoppingen in het toilet of in een gootsteen.
Door middel van de plopper kunt u zuigkracht creëren. Hierdoor kunt u de verstopping hopelijk los laten komen van de afvoerwand. Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland legt u stap voor stap uit hoe dit exact in zijn werking gaat.

Begin met het flexibel maken van de plopper. Doe dit door deze enige tijd onder een warme kraan te houden. Het rubberen van de zuigknap wordt hierdoor zachter en zal beter aansluiten op de hals van uw gootsteen. Wanneer de plopper flexibel is kunt u de gotosteen ontstoppen.

Druk de steel op de gootsteen en beweeg deze zachtjes naar beneden. Trek de plopper vervolgens terug omhoog. Dit herhaalt u achter elkaar zodat er zuigkracht gecreëerd wordt. Door de zuigkracht wordt de hardnekkige verstopping losgetrokken van de afvoerleidingen.

Is het u gelukt om de blokkade naar boven te halen? Dan kunt u dit met de hand verwijderen en de gootsteen goed doorspoelen met warm water.

Eventueel kunt u voor het doorspoelen ook eerst een kop soda in de afvoer van de gootsteen doen. Dit maakt het vuil aan de wanden en de laatste resten van de blokkade los.

Zuiveringszout

Verstopte gootsteen verhelpen met soda

Het is mogelijk om een verstoppingen in de gootsteen te verhelpen met soda. Veel gootsteen verstoppingen zijn ontstaan vanuit vet dat blijft plakken aan de leidingen. De ontvettende werking van soda is daarom een uiterst geschikte methode.
U kunt hier eventueel azijn bij gebruiken om deze methode extra kracht bij te geven. Daarom raden wij u, voor een nog sterker effect, aan om ook azijn te gebruiken. Hieronder kunt u lezen hoe u deze middelen kunt gebruiken.

Doe dit als volgt. Pak een bak, de soda en een fles azijn. Gooi de fles azijn leeg in de bak. Voeg hier vervolgens meerdere scheppen soda aan toe. Meng dit enige tijd door elkaar. Gooi dit vervolgens leeg in de verstopte gootsteen. Laat dit nu enige tijd inwerken.

Na een aantal uren of de volgende morgen kunt u controleren of de afvoer weer goed functioneert. Dit kunt u doen door een emmer te vullen met heet water en dit vanaf zo hoog mogelijk in de gootsteen te gieten. De hoogte zorgt voor meer druk op de blokkade.

Wanneer het water weer doorspoelt is het u gelukt de verstopping te verhelpen. Anders is het aan te raden om de gootsteen in ieder geval goed door te spoelen met een aantal emmers met heet water.

Niet gelukt? Dan is de verstopping waarschijnlijk te hardnekkig voor de soda en azijn om het los te maken. U kunt dan proberen om de blokkade af te breken met een ontstoppingsveer. Hieronder kunt u lezen hoe u zo’n veer kunt gebruiken.

Steenwijkerland Wc Verstopt
Steenwijkerland Ontstoppen Gootsteen
Riool Ontstoppen Steenwijkerland Veermachine
Riool Ontstoppingsdienst Steenwijkerland

Ontstoppingsveer

Gootsteen verstopping verhelpen met een veer

Met een ontstoppingsveer kunt u een gootsteenverstopping verhelpen. Hoe gaat dit in zijn werk? Het is de bedoeling dat deze veer met het uiteinde in de verstopte afvoer gaat.
Zorg ervoor dat u niet te veel kracht zet bij dit proces. Op het moment dat de verstopping heeft bereikt, moet u nu voorzichtig duwen, trekken en draaien met de veer.

Om te controleren of de verstopping is verlopen kunt u een emmer leeggooien in de gootsteen. Loopt het water weg? Dan weet u dat de verstopping succesvol is verholpen. U bent dus op de juiste manier te werk gegaan!

Wij raden u aan om de afvoer nog goed door te spoelen met warm water en soda. De ontvettende werking van de soda zorgt ervoor dat ook het laatste vastzittende vuil loskomt van de afvoerwanden.

Pas wel goed op! Wanneer u teveel kracht zet is het mogelijk dat u blijvende schade aanricht. Zorg er daarom voor dat u altijd beheerst te werk gaat!

Let op!

Vermijd deze ontstoppingsmiddelen

Bij veruit de meeste bouw- en supermarkten vindt u een ruim assortiment aan chemische ontstoppingsmiddelen. Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland raadt het gebruik van deze middelen af. Wij hebben hier meerdere redenen voor.
Het belangrijkste is dat deze middelen niet werken. We worden regelmatig gebeld door mensen die reeds ontstoppingsmiddelen hebben gebruikt maar nog steeds kampen met een verstopping.

Deze niet-werkende ontstoppingsmiddelen in veel gevallen hard worden, wanneer zij op de verstopping komen te liggen. Hierdoor wordt de verstopping alleen maar versterkt en wordt het dus ook lastiger de verstopping te verhelpen.

Daarnaast moet u weten dat deze middelen niet goed zijn voor uw riool. Het merendeel van deze middelen bevatten chemicaliën die een bijtende werking op de riool- en afvoerbuizen.

Hierdoor bestaat de kans dat de afvoer minder lang meegaat en de levensduur dus flink verkort wordt. U wordt hierna dus eerder geconfronteerd wordt met verstoppingen of hoge reparatie- of vervangingskosten. Voorkom schade aan uw gootsteen en gebruik deze middelen niet!

Verstopping Gootsteen Steenwijkerland
Ontstoppen Gootsteen Steenwijkerland
Verstopping Riool Steenwijkerland
Loodgieter Steenwijkerland

Voorkomen is beter dan genezen

Voorkomen van verstoppingen in de gootsteen

Om een verstopping in de gootsteen te voorkomen is het belangrijk dat u er rekening mee houdt dat er zo min mogelijk vet, olie, eten, en ander vuil door de gootsteen gespoeld wordt.
Vetten en oliën stollen in de afvoer. Hierdoor blijft er eenvoudig eten aan kleven waardoor er een ophoping ontstaat. De ophoping wordt dan uiteindelijk een blokkade waar het water niet meer goed langs kan stromen.

Een andere mogelijkheid om verstoppingen te voorkomen is door de afvoer van de gootsteen naar de riolering in optimale staat te houden. Dit kunt u doen door de afvoer preventief door te laten spuiten. Hier helpt Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland u graag bij!

Wij kunnen met een speciale hoge druk machine de afvoerbuizen en de riolering helemaal schoonspuiten. Daarnaast kunnen we de staat van de afvoer en riolering controleren met een rioolcamera. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Jarenlang ervaring

Een professionele ontstoppingsdienst

Is het u niet gelukt om de gootsteenverstopping te verhelpen? En wilt u dat een ervaren ontstopper u komt helpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland!
Onze ervaren vakmannen kunnen elke verstopping verhelpen. De prijs die wij vragen hangt af van verschillende dingen. Bijvoorbeeld de ernst van de verstopping, de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Bij ons heeft u geen financiële verrassingen achteraf. Wij communiceren open en transparant geven altijd vooraf op locatie een prijsopgave. De werkzaamheden worden gestart zodra u akkoord heeft gegeven.

Wilt u de hulp van een ervaren vakman inschakelen? Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland via 0521 201 621. Wij staan binnen no-time bij u op de stoep.

Steenwijkerland Ontstoppingdienst
Riool Ontstoppen Steenwijkerland Veermachine

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0521 201 621

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Steenwijkerland

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland!

Afvoer Ontstoppen Steenwijkerland

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Steenwijkerland

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Steenwijkerland

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Steenwijkerland

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland

Is uw riool of afvoer verstopt geraakt? Dat is een erg vervelend en ongemakkelijk probleem. Wij kunnen u helpen! Wij zijn opgericht in 1992. Sindsdien hebben wij al duizenden mensen van hun verstoppingen afgeholpen!

U kunt bij ons, naast het verhelpen van verstoppingen, ook terecht wanneer u een bedrijf zoekt voor andere afvoer- of rioolwerkzaamheden. Denk hierbij aan een rioolinspectie, rioolreiniging, of het vervangen/aanleggen van de riolering.

Zoekt u naar een ontstoppingsbedrijf bij u in de buurt? Dan staan wij voor u klaar! Maak gerust een afspraak op 0521 201 621. Het team van Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland staat klaar om uw verstopping te verhelpen!

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland te werk?
Op het moment dat u bij ons een afspraak, gaan wij bij u langs en starten wij een onderzoek. De uitkomsten van dit onderzoek verwerken wij in een prijsopgave. Wanneer u akkoord geeft, gaan wij aan de slag met het ontstoppen van uw verstopping. Als laatste verhelpen wij de verstopping en laten u tevreden achter.

Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 0521 201 621. Wij komen graag bij u langs om uw verstopping te verhelpen.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja, dat is zeker mogelijk.

Het kan gebeuren dat u de afspraak wil annuleren. In dat geval kunt u, minimaal 24 uur voor de afspraak, telefonisch de afspraak afzeggen. U kunt in dat geval bellen naar onze collega van de planning via 0521 201 621.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
In het eerste telefoongesprek spreken wij een tijdsblok af. U kunt er dan ook vanuit gaan dat de monteur binnen deze tijd bij u langskomt. Het kan voorkomen dat de monteur iets later komt omdat voorgaande afspraak uitloopt. In dat geval zal u hier tijdig over geïnformeerd worden.

Heeft u vragen over wanneer de monteur bij u langskomt? Stel die dan aan onze telefoniste. Zij is te bereiken via 0521 201 621.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Van tevoren is het lastig in te schatten hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen. Wij hebben gemerkt dat de meeste verstoppingen binnen 30 á 45 minuten verholpen zijn.

Wanneer de monteur bij u ter plaatse is kan hij een inschatting maken over hoe lang wij nodig hebben om de verstopping te verhelpen. Dit zetten wij voor u in een prijsopgave. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
Omdat elke verstopping anders is, zijn de prijzen ook wisselend. U kunt de tarieven vinden op onze website. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Waar starten pas met ontstoppen wanneer wij akkoord hebben van u.

Bij het berekenen van de prijs houden wij rekening met de ernst van de verstopping, de uitgevoerde reparaties, de nodige inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren die er gebruikt worden.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt bij onze monteur op verschillende manieren afrekenen.

Onze voorkeur gaat uit naar een digitale betaling; bijvoorbeeld met PIN of IDEAL. U kunt ook contant betalen als u dat fijner vindt.

Ontvang ik een factuur?
Ja, u ontvangt een factuur. Wanneer onze monteur bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur.

Heeft u een vraag over uw factuur? Of is uw factuur helemaal niet binnengekomen? Neem dan gerust contact op via 0521 201 621. Onze telefoniste helpt u graag.

Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan gebeuren dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 0521 201 621.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland uit?
Wij ontstoppen alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

Wij helpen u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u onze loodgieters uit Steenwijkerland bereiken.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ons werkgebied omvat Steenwijkerland en wijde omstreken. Het maakt voor ons niet uit waar u woont. Wij rekenen geen voorrijkosten!

Woont u in deze omgeving en wilt u de hulp inschakelen van Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland? Neem dan gerust contact op via 0521 201 621. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs.